Een dagje Noordwijk

Op een regenachtige dag was ik met mijn man in Noordwijk. Op mijn teenslippers en in een veel te koud gekleed jasje omdat een uur voor aankomst de zon scheen en het op ons balkon 20 graden was. Je hoeft je niet af te vragen of ik voor aap liep naast alle mensen in winterjassen en dikke sjaals om. Dat ter zijde.

We namen de beslissing eerst de winkelstraat door te lopen. Winkel in winkel uit om zoveel mogelijk de regen te vermijden viel mijn oog op een prachtig gebouw. ’t Klooster. Bij binnenkomst viel mijn mond open. Het bleek een woonwinkel. En wat voor één. De eerste producten die ik bekeek waren van Madam Stoltz. Een geweldig woonmerk en helemaal in mijn straatje. De combinatie van het oude kerkgebouw, waarin herkenbare elementen zoals het orgel en de glas in lood ramen nog te zien zijn, met nieuwe woonspullen is een geweldige beleving. De winkel bestaat uit twee delen en is echt reusachtig groot.

Ik raakte in gesprek met Rachel. Een medewerker die vol passie over haar werk spreekt. Ze geeft aan dat ’t Klooster meer is dan alleen een woonwinkel. Ze staan voor events, art en design. Zo blijkt dus dat ze ook o.a. feesten organiseren. Ik kan mij zo voorstellen dat het fantastisch is op trouwen op deze plek. De kerk is ook te huur. Voor meer informatie en mogelijkheden kan je kijken op hun website.

Mijn oog viel direct op de gehaakte vaas van Urbun Nature Culture. Een recent opgestart woonmerk met opvallende artikelen voor een leuke prijs. Uiteraard kon ik de vaas niet laten staan. Er waren nog vele artikelen die ik wel mee had willen nemen. Het aanbod is dan ook gevarieerd.

We hebben uiteraard niet alleen gewinkeld en van het prachtige strand genoten. We hebben ook wat gedronken en gegeten. We zijn gek op de strandtenten zoals Witsand, de Zeemeeuw en de Branding.

Mocht je binnenkort een bezoek brengen aan de gezellige badplaats Noordwijk , waar je echt een hele dag of zelfs een weekend een geweldige tijd kan beleven, en wil je een unieke woonbeleving ervaren? Loop dan echt binnen bij ’t Klooster. En probeer maar eens met lege handen het pand weer te verlaten. Je bent gewaarschuwd…

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *