Info en prijzen

Interieuradvies is vaak maatwerk. Om een indicatie te geven van de mogelijkheden zijn er een aantal pakketten. Na een vrijblijvend intakegesprek, digitaal of op locatie, ontvang je een offerte op maat.
(prijzen voor fotografie (zie pagina fotografie in het menu))

 • Interieurontwerp
  Basis: Intake/ Interieurplan (moodboard en materiaallijst)/ kleuradvies/ presentatie van 1 uur waarin er ruimte is voor het stellen van vragen.
  225,- euro (excl. btw)
  Uitgebreid: Intake/ Interieurplan (moodboard en materiaallijst)/ kleuradvies/ presentatie/ afstyling op locatie/ fotografiesessie na afloop waarin de foto’s digitaal worden aangeleverd.
  400,- euro (excl. btw)Bovengenoemde prijzen zijn per vertrek. Een combinatie van woonkamer en eetkamer kost (375,- tot 700,- euro excl. btw)

 

 • Kleuradvies 
  Na het zien van de ruimte op locatie (1 uur) ontvang je digitaal een moodboard met sfeerbeelden en de juiste kleurcodes zodat je daarna zelf aan de slag kunt gaan.
  v.a. 125,-euro (excl. btw)

 

 • Online advies
  Wil jij snel advies over een woonprobleem. Via digitale communicatiemiddelen hebben we contact en geef ik je advies.
  v.a. 50,- euro (excl. btw)

 

 • Woonshoppen
  Basis: Vind jij het lastig om keuzes te maken bij het aanschaffen van nieuwe spullen voor je interieur? Weet jij niet goed naar welke woonwinkel je het beste kan gaan? Ben je het zat om de zoveelste miskoop te doen? Samen kijken we naar wat er nodig is in je interieur (via digitale foto’s) waarna we samen gaan winkelen of ik de spullen aan lever.
  225,- euro (op basis van 4 uur shoppen) (excl. btw)
  Uitgebreid:
   Vind jij het lastig om keuzes te maken bij het aanschaffen van nieuwe spullen voor je interieur? Weet jij niet goed naar welke woonwinkel je het beste kan gaan? Ben je het zat om de zoveelste miskoop te doen? Samen kijken we naar de spullen in je woning en maken we een shopplan. Vervolgens gaan we op stap of lever ik de spullen aan en style ik de woning af.
  400,- euro (op basis van een intake/ 4 uur shoppen en afstyling) (excl. btw)

 

 • Advies op maat
  Wens jij anders dan hierboven beschreven. Graag bespreek ik de mogelijkheden.