L’ Etoile store Schoorl

Tijdens een weekend weg in Schoorl met vrienden bezocht ik de conceptstore L’Etoile. Ik had er hoge verwachtingen van. Mede door de vele enthousiaste reacties van bezoekers op onder andere Instagram en mede door de geweldige website van L’Etoile store.

Voor een gezellige middag winkelen ga je niet naar Schoorl. Je komt daar voor de natuur. De duinen, de bossen, de frisse lucht en sportactiviteiten. Een winkel als L’Etoile verwacht je dan ook niet. Toch valt de winkel direct op als je het pittoreske ‘centrum’ inrijdt. Parkeren was prima te doen en de buitenkant van de winkel beloofde wat. Daar was het al prachtig gedecoreerd. Zoveel sfeer en gezelligheid. Ik kon niet wachten naar binnen te gaan.

Bij binnenkomst ontmoette ik al snel de eigenaresse en haar man. Een vrolijke, enthousiaste dame die duidelijk vol passie en met liefde haar winkel runt. Helaas had ze niet veel tijd om te kletsen omdat ze een afspraak had maar het was al erg leuk haar te ontmoeten. Ik vind het toch fijn om het ‘gezicht’ achter een concept te zien. En dit gezicht beviel mij dus prima. So far, so good.

De winkel is niet zo groot als ik had verwacht maar je kijkt werkelijk je ogen uit. Alle items zijn prachtig. Van servies tot sieraden, van mooie teksten tot natuurlijke materialen. Ik heb alles bekeken en in mij opgenomen. Bekende merken als Sukha en Housedoctor zijn in de winkel aanwezig. Maar zeker ook unieke items. De sfeerverlichting en opstelling van de producten maakt de winkel eigen. Wat ik misschien nog wel het prettigst vond is dat alle items met elkaar te combineren zijn zonder dat er bewust is gekozen voor een eenduidige stijl. Of je nu van bohemian, scandinavisch, robuust-landelijk of brocante houdt. Een ieder zou de winkel kunnen verlaten met een item die past in zijn of haar interieur.

De winkel is een absolute beleving. Dus mocht je een keer in de buurt zijn van Schoorl, vergeet dan echt niet om de winkel te bezoeken. Wees echter gewaarschuwd, je gaat niet met lege handen naar buiten.

Graag tot een volgende keer L’Etoile store…

2 Reacties

  1. Misschien een leuke winkel, maar ik wacht al 4 weken op een bestelling die ik gedaan en betaald heb. Dus op dat gebied valt nog wel wat te verbeteren.

    1. Dat is vervelend. Soms kan de eigenaar daar ook niets aan doen.
      Ik kan me wel voorstellen hoe balen het is dat je je verheugd op een item en dat het maar op zich laat wachten.
      Uiteindelijk is het vast het wachten waard geweest. Succes!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *