Pand Breukelen

Sinds Mei dit jaar is er in Breukelen een nieuwe interieurwinkel geopend; Pand Breukelen. Afgelopen woensdag ging ik er naar toe. Het pand alleen al nodigt uit om naar binnen te gaan. De hal maakt dat je nog nieuwsgieriger wordt. De grote blauwe deuren laten mijn interieurverslavend hart sneller doen kloppen.

Bij binnenkomst werden mijn verwachtingen beloond. De sfeer in het pand is geweldig. Je wordt heen en weer geslingerd tussen Frans brocante en industriële items. Alle spullen hebben duidelijk een verleden. Een stralende lach verwelkomt mij en biedt me zelfs koffie aan. Waar gebeurt dat nog tegenwoordig?

De stralende lach met daarbij horende trotse blik begint vol passie te vertellen over zijn winkel. Het concept van Pand Breukelen is interessant. Er zijn drie ondernemingen; www.tresbellebrocante.nlwww.oprozenzitten.nl  en www.stroef81.nl groene luikjesdie hun krachten hebben gebundeld tot één zaak. De mix en match tussen de drie ondernemingen is duidelijk zichtbaar in de winkel.

De items staan op kleur en sfeer geëtaleerd en worden grotendeels uit het buitenland verzameld. De eigenaren struinen allerlei plekken af om de spullen te bemachtigen. Van Franse markten tot Roemeense fabriekshallen. “Er gaan in het verzamelen van de spullen heel wat uren tijd zitten. Niet alleen in het reizen maar ook in het bezoeken van
bijvoorbeeld de markten. Maar als de wagen dan weer is gevuld met nieuwe spullen is het het allemaal waard.”
aldus de stralende lach.

Ik ging uiteindelijk met een grote doorleefde groene trog naar huis. Ingepakt met de woorden: “Het is altijd leuk om een cadeautje voor jezelf uit te pakken.” (Die man weet écht hoe het werkt ;-)) Die bij thuiskomst TE groot bleek waardoor ik hem de volgende dag weer terugbracht. De groene luikjes vond ik ook mooi. Toch nog maar een nachtje over slapen…

Mocht je een keer in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan deze winkel te bezoeken. Ik sluit deze blog af met de woorden: “Tot snel Pand Breukelen. Bedankt voor een geweldige shopervaring.”

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *