Project Bedroom

Het heeft even geduurd maar hij is eindelijk af… de slaapkamer. We zijn er ontzettend tevreden over. Hij voelt geborgen en straalt vooral veel rust uit. Iets dat ik zeer belangrijk vind in een slaapkamer.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn van Flexa uit de serie Finland. Mooie warme grijstinten die eigenlijk voor iedere ruimte in huis wel geschikt zijn. De vloer is van Vt-wonen kiezel. Beddengoed van de Hema en de plank waar de tv boven hangt hebben we zelf gemaakt. Het vergrijst steigerhout komt van Karwei en de riemen die we hebben gebruikt om de plank mee op te hangen hadden we nog liggen. De kledingkast hebben we zelf gemaakt van de planken van onze oude kast en de lussen zijn ook gemaakt van een oude riem.

Qua accessoires koos ik voor een industriële sfeer en robuuste materialen. Leer, aardewerk, cactussen en lekker veel plaids voor een warme uitstraling.

Het nieuwe bed ligt heerlijk. Al moet mijn lichaam nog wel even wennen aan de hoeveelheid steun die ik nu krijg. Ik ben net de prinses op de erwt. Nu we op dit bed liggen realiseren we ons hoe hard we er eigenlijk aan toe waren. We hadden van de investering ook op vakantie kunnen gaan maar ik heb geen spijt van de aankoop. Dus als nog twijfelt om ook je bed te vervangen dan zeg ik DOEN! Het is het dubbel en dwars waard.

Jullie begrijpen… wij zijn tevreden. ZZZzzzzzz

 

 

4 Reacties

  1. Super mooie slaapkamer!
    Wij hebben afgelopen zomer ook een nieuw bed (met daarop een duur Auping matras) gekocht. Uitgebreid slaapadvies gehad en na een nachtje erover slapen hebben we de aankoop toch gedaan. En inderdaad, ik sluit me volledig aan bij wat je zegt over dat het de investering meer dan waard is!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *