Spaanse avond…

Wat kan ik er van genieten om een tafel mooi te dekken als er mensen komen eten. Natuurlijk pak ik uit met Kerst, een verjaardag, Pasen of een andere speciale gelegenheid. Toch doe ik ook graag mijn best als we visite krijgen zonder speciale reden. Zo nu en dan vinden mijn man en ik het ook fijn om de tafel mooi te dekken en uitgebreid te koken als we samen zijn. Dan is het net of we uit eten zijn en het is een stuk goedkoper #aanrader…

Laatst hadden we een tapasavond georganiseerd voor vrienden. Leuk bedacht van te voren, maar eigenlijk had ik niets in huis om de tafel in het thema aan te kleden. Nadat we gerechten hadden bepaald ging ik daarom op pad. Allereerst naar de kringloopwinkel in het dorp om schaaltjes te zoeken. Ik wilde aardewerk bakjes en schaaltjes in roodbruine tinten. Na een klein uurtje struinen was de missie geslaagd en ging ik naar huis met diverse bakjes en schaaltjes in verschillende maten, een grote glazen schaal in de vorm van een vis en prachtige borrelglaasjes voor de likeur.

Ik vervolgde mijn weg naar de bloemist. Voor mij geen feestje zonder bloemen. De keuze viel op bloemen in de tinten van het servies. Als laatste kocht ik bij de Xenos servetten, een kaars met een afbeelding van een Heilige en zocht ik op Spotify naar geschikte muziek. Al met al had ik niet te veel kosten gemaakt om de tafel aan te kleden in het thema van de avond en daar was ik best trots op.

Ben jij klaar voor een tapas avond?
Laat je inspireren en disfrutar de su comida!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *