Swan Market

BluftAl vele keren zag ik op instagram voorbij komen dat mensen met een grote glimlach
rond paradeerden op de Swan Market. Op afstand genoot ik mee van alle foto’s. Het was voor mij dan ook snel beslist toen een vriendin (@home.of.a.citymom) mij meevroeg naar de Swan Market in Den Haag. En zo gingen we, twee weken geleden, op jacht.

Rondom de grote kerk stonden alle kramen. Het was er flink druk dus de sfeer zat er al goed in. We besloten eerst een rondje te lopen om vervolgens tot aankopen over te gaan. Tijdens ronde nummer één ontmoette ik al veel enthousiaste verkopers die vol passie over hun producten spraken. Wat direct opviel was dat er veel handgemaakte items zijn. Van sieraden tot speenkoord. Maar ook items met liefde gemaakt of ingekocht van broden tot brocante.

BluftDe markt in Den Haag was niet bijzonder groot maar het was een geweldige eerste ervaring. Wat ik misschien nog wel het allerleukste aan de middag vond is dat ik veel ‘bekende’ instagramgezichten voorbij zag komen. Of eigenlijk herkende ik meer logo’s en namen. Die kregen nu een gezicht. (@photogeniki_ en @elenfhant het was ontzettend leuk jullie te hebben gesproken).

BluftVoor mij was de kraam van de dag van Bluft (@bluft.interieur). Een super enthousiast stel. In hun kraam unieke en handmade producten die bestaan uit woonaccessoires, lifestyle en luxe steigerhouten dierenartikelen. Ik kocht er een uitgehold boomstammetje met een kleine cactus erin en een klein boomstamschijfje. Mijn partner in crime kocht er o.a. een groot peaceteken voor in haar slaapkamer. Opvallend waren de cactussen van draad. Na een tijdje kletsen werd ook duidelijk dat ze een liefde hebben voor Ibiza. En daar kan ik mij echt helemaal in vinden zoals jullie al eerder in een blog van mij hebben gelezen (klik hier). Bluft… heel graag tot een volgende Swan Market.

Heb jij de Swan Market nog niet eerder bezocht? Dan zeg ik zeker doen! Ik heb mij laten vertellen dat de markt in Rotterdam of Antwerpen het grootst is dus wellicht ontmoet ik jou daar?!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *